Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Derikx, landbouwer, geboren te Neer op 3 april 1868, overleden aldaar op 2 september 1898, dochter van Hendrik Derikx en Catharina Hubertina Wulms.


Zij is getrouwd te Elsene (B) op 6 september 1893 met
Paul Dominique Roskams, landbouwer, geboren te Herent (B) op 19 februari 1866, zoon van Jean Roskams en Marie Philomene Goeseels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, geboren te Neer op 17 juli 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina