Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Mols, chauffeur en huisknecht, geboren te Neer op 9 juni 1901, wonende aldaar, te Roermond en te Nieuwersluis (gem. Loenen), overleden te 's-Hertogenbosch op 14 januari 1964, zoon van Martinus Mols en Clara Hubertina Derikx.


Hij is getrouwd te Neer op 27 april 1931 met
Anna Maria Odilia Richter, geboren te Stevensweert op 7 november 1898, wonende te Roermond en te Neer, dochter van Gerardus Hendrikus Richter en Maria Elisabeth Knoops.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina