Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurens Verheijden, landbouwer, geboren te Roggel op 16 februari 1900, wonende aldaar, overleden op 24 februari 1979, begraven te Roggel Heibloem op 28 februari 1979, zoon van Peter Verheijden en Johanna Sijben.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1952 met
Johanna Petronella Lemmen, geboren te Helden op 25 mei 1910, wonende te Roggel, overleden te Weert op 6 juni 1967, dochter van Jozef Hubert Lemmen en Johanna Elisabeth Hendricks.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 31 juli 1933 met Peter Jacobus Verheijden, landbouwer, geboren te Roggel op 16 december 1905, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 mei 1951, zoon van Peter Verheijden en Johanna Sijben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Jozef Johannes Maria, bankwerker, geboren te Roggel op 21 mei 1953, overleden te Roermond op 6 april 2020.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina