Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Verheijden, landbouwster, geboren te Roggel op 16 juni 1903, wonende te Swalmen, overleden op 29 augustus 1995, begraven te Haelen, dochter van Peter Verheijden en Johanna Sijben.


Zij was gehuwd met
Peter Heuvelmans, landbouwer, geboren te Helden op 24 oktober 1905, wonende aldaar, overleden op 7 juli 1981, begraven te Haelen, zoon van Mathijs Heuvelmans en Anna Maria Jacobs.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 20 juli 1942 met Margaretha Hubertina op 't Roodt, geboren te Horn op 13 juli 1904, wonende te Neer op Brumhold, dochter van Peter Hubert op 't Roodt en Petronella Geenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina