Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina van Lier, geboren te Helden op 10 februari 1869, overleden aldaar op 9 maart 1909, dochter van Wilhelmus van Lier en Catharina van den Beuken.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 mei 1897 met
Franciscus Gielen, landbouwer, geboren te Helden op 13 mei 1864, zoon van Hendricus Gielen en Wilhelmina Franssen.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 21 januari 1910 met Joanna Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beesel rond 1865, dochter van Willem Jansen en Sibilla Naus. (Zij is eerder getrouwd te Beesel op 6 mei 1892 met Jacobus Rutten, arbeider, geboren te Beesel op 12 maart 1861, zoon van Franciscus Rutten en Petronella Rutten.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina