Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Mathilda Houben, dienstmeid, geboren te Neer op 15 augustus 1905, wonende te Neer Brumhold en te Heel, overleden te Roermond (Z) op 21 september 1986, begraven te Heel, dochter van Hubertus Houben en Anna Catharina van den Borst.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 januari 1931 met
Henricus Hubertus Rutten, kantonnier, geboren te Heel en Panheel op 25 mei 1892, wonende te Heel, overleden te Heel en Panheel op 4 december 1963, zoon van Renier Rutten en Maria Margaretha Schreurs.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 25 april 1924 met Maria Petronella Houben, dienstbode, geboren te Neer op 23 augustus 1900, overleden te Heel en Panheel op 25 mei 1930, dochter van Hubertus Houben en Anna Catharina van den Borst.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina