Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Marthin, overleden te Roermond op 9 april 1795.


Zij was gehuwd met
Gerard Janssens, overleden te Roermond op 19 november 1788.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : André Godfroit, schoenmaker, geboren te Roermond op 18 juli 1767, overleden te Neer op 14 februari 1840.
    Hij is getrouwd te Kessel op 27 september 1804 (1) met Sibille Catharina Bosch, geboren te Dülken (D) op 29 januari 1770, overleden te Beesel op 24 februari 1812, dochter van Jacobus Bosch en Anne Tappeser.
    Hij is getrouwd te Neer op 5 mei 1812 (2) met Maria Franssen, dagloonster, gedoopt te Neer op 22 oktober 1774, overleden aldaar op 14 oktober 1836, dochter van Johannes Franssen en Petronella Verstappen.
    (Zij had van een onbekende man één zoon en één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina