Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Morren.


Hij was gehuwd met
Catharina van den Ertwegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, gedoopt te Heythuysen op 31 mei 1723, overleden aldaar op 7 november 1805.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1749 voor de kerk met Renier van de Eertwech, gedoopt te Heythuysen op 18 april 1715, begraven aldaar op 19 oktober 1774, zoon van Gosewinus (Goeffert) van den Eertwegh en Joanna N.N..Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina