Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Linssen, landbouwer, geboren te Neer op 9 februari 1841, wonende te Venlo, overleden te Neer op 26 april 1904, zoon van Antoin Linssen en Cornelia Kessels.


Hij is getrouwd te Venlo op 3 juli 1877 met
Gertruij van Dijck, tuinierster, geboren te Maasbree op 27 april 1831, overleden voor 20 december 1898, dochter van Daniel van Dijk en Petronella Huijs.
(Zij was weduwe van Gerard Aerts, overleden te Venlo op 6 maart 1874.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina