Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Wolters, wonende te Weghbergh, overleden aldaar.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Bocken, wonende te Weghbergh en te Krughten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, molenaar en landbouwer, geboren te Weghbergh op 11 september 1764, wonende te Neer bij de Hammermolen, overleden te Neer op 6 december 1810.
    Hij is getrouwd te Neer op 30 mei 1802, getrouwd aldaar op 30 mei 1802 voor de kerk met Henrina Verstegen, dienstmeid, gedoopt te Neer op 19 oktober 1773, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 maart 1843, dochter van Petrus Versteegen en Margarieta van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina