Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Houben, gedoopt te Roggel op 6 oktober 1782, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 3 februari 1815, dochter van Hendrik Houben en Christina Nijskens.


Zij is getrouwd te Roggel op 29 april 1807 met
Christiaan Timmermans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 16 mei 1785, wonende te Roggel, zoon van Jan Timmermans en Aldegondis Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anne Elisabeth, bezembindster, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Roggel op 25 september 1809, overleden te Neer op 30 november 1893.
    Zij is getrouwd te Neer op 17 november 1830 met Mattheu Ronken, pottenbakkersknecht en dagloner, geboren te Neer op 2 maart 1807, wonende te Neer in het Dorp en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 12 juli 1851, zoon van Petrus Roncken en Jeanne Mechtilde Colmans.
  • 3 : Christine, dienstmeid, geboren te Nederweert op 31 augustus 1813, wonende te Neer, ongehuwd overleden aldaar op 17 november 1849.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina