Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Bongaerts, wonende te Roggel en te Nunhem, overleden voor 1801.


Hij was gehuwd met
Anna Verhaegh, verpleegkundige, gedoopt te Neer op 12 augustus 1733, wonende te Roggel, te Nunhem en te Haelen, overleden aldaar op 21 augustus 1801, dochter van Theodorus Verhaegh en Joanna Quijcken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodoor, landbouwer, geboren te Nunhem rond 1766, wonende aldaar en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 11 februari 1834.
    Hij is getrouwd te Roggel op 6 maart 1802 met Maria Catharina Vossen, landbouwster, geboren te Roggel op 15 juni 1772, gedoopt aldaar op 15 juni 1772, wonende te Nunhem en te Neer, overleden aldaar op 3 november 1846, dochter van Johannes Vossen en Maria Houben.
  • 2 : Johannes, landbouwer, geboren te Nunhem rond 1773, wonende te Neer op Keizerbosch, ongehuwd overleden te Neer op 23 maart 1844.
  • 3 : Godefridus, geboren te Nunhem rond 1777, wonende te Neer op Keizerbosch, ongehuwd overleden te Neer op 20 januari 1849.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina