Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina van Horne, landbouwster, gedoopt te Roggel op 2 december 1793, overleden te Kessel op 12 februari 1829, dochter van Andries van Horne en Hendrina Verstegen.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 september 1826 met
Willem Bongaerts, landbouwer, geboren te Kessel op 31 januari 1800, overleden aldaar op 7 februari 1842, zoon van Hendrik Bongaerts en Maria Tulmans.
(Hij is later getrouwd te Neer op 3 juni 1829 met Maria Gertrudis Claessen, landbouwster, geboren te Neer op 23 januari 1805, overleden te Kessel op 3 oktober 1862, dochter van Antonius Claessen en Cornelia Gubbels.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andries, geboren te Kessel rond 1827, overleden aldaar op 10 augustus 1897.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina