Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sebastiaan Muijsers, wonende te Sint Odiliënberg, overleden voor 1889.


Hij was gehuwd met
Isabella Meijers, landbouwster, wonende te Sint Odiliënberg, overleden na 1889.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, dienstmeid, geboren te Sint Odiliënberg op 22 maart 1862, overleden te Neer op 17 december 1937.
    Zij is getrouwd te Neer op 29 april 1889 met Theodorus Berben, kastelein (?) en landbouwer, geboren te Neer op 24 juli 1858, overleden aldaar op 23 januari 1929, zoon van Peter Berben en Petronelle Theeven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina