Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnoldus in het Hulst, wonende te Mierlo, overleden aldaar op 3 april 1806.


Hij was gehuwd met
Margaretha Bextrens, wonende te Mierlo, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paul, molenaarsknecht, geboren te Mierlo op 13 juni 1762, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 22 juli 1815.
    Hij is getrouwd te Neer op 12 april 1815 met Maria Schoenmaeckers, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 16 februari 1782, wonende te Neer op de Winkelmolen, overleden te Neer op 14 maart 1852, dochter van Paulus Schoenmakers en Catharina Josepha Delrue.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 17 september 1816 met Henry Plaum, koopman en landbouwer, geboren te Marienberg (D) op 18 oktober 1774, wonende te Neer op de Winkelmolen en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 3 december 1841, zoon van Arnoldus (Arnaud) Plaum en Emerentia Hermans. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 12 november 1807 met Cornelia Delissen, landbouwster, gedoopt te Neer op 31 mei 1772, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 10 april 1814, dochter van Hendricus Dielissen en Ida Emons.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina