Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marguerite Wagemans, geboren te Neer op 22 november 1815, wonende te Beegden, dochter van Renerus Wagemans en Cornelia Wassenbergh.


Zij is getrouwd te Beegden op 6 mei 1846 (1) met
Etien Nijs, dienstknecht, geboren te Nederweert op 21 maart 1808, wonende te Beegden, overleden aldaar op 14 oktober 1854, zoon van Joannes Nies en Maria Gertrudis Lijssens.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Beegden op 6 februari 1871 (2) met
Godfried Gubbels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 27 augustus 1814, zoon van Jan Gubbels en Anna Maria Stackenborg.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 2 mei 1859 met Margaretha Wassenberg, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 11 juni 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 oktober 1868, dochter van Peter Wassenbergh en Anne Mechtilde Lennaerts. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 4 mei 1840 met Laurentius Snijders, gedoopt te Beegden op 19 november 1807, wonende aldaar, overleden op 6 september 1857, zoon van Josephus Snijders en Joanna Gerlinx.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina