Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Maria van Rijt, geboren te Neer op 18 maart 1886, overleden aldaar op 18 januari 1935, dochter van Francis van Rijt en Petronella Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Neer op 14 november 1910 met
Godefridus van Roij, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 2 maart 1883, overleden aldaar op 31 juli 1935, zoon van Johannes van Roij en Petronella Vuegen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Francis, geboren te Kessel op 5 januari 1915.
  • 3 : Wilhelmina, geboren te Kessel op 18 november 1916.
  • 4 : Maria, religieuse en Zuster van de Kleine Zusters v/d H Jozef Heerlen, geboren te Kessel op 8 september 1918, overleden te Breda op 22 september 1996.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina