Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Leonardus Godefridus van de Voort, bakker, geboren te Neer op 5 oktober 1890, wonende te Belfeld, overleden te Kessel op 2 september 1968, zoon van Leonardus van de Voort en Maria Sibylla Driessen.


Hij is getrouwd te Tegelen op 26 september 1921 met
Johanna Maria Denessen, geboren te Tegelen rond 1894, dochter van Johannes Andries Denessen en Maria Catharina Gertrudis Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina