Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Hendrik Kramer, wonende te Sevenum, overleden voor 1880.


Hij was gehuwd met
Hendrina van Rengs, wonende te Sevenum, overleden voor 1880.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, smid en tapper, geboren te Sevenum op 18 april 1852, wonende te Helden, overleden te Neer op 31 juli 1888.
    Hij is getrouwd te Neer op 5 april 1880 met Petronella Winkelmolen, herbergierster en tapster, geboren te Kessel op 25 oktober 1849, overleden te Neer op 30 juni 1889, dochter van Cretien Winkelmolen en Alberdina Sanders.
    (Zij is eerder getrouwd te Neer op 27 april 1876 met Johannes Hermans, smid en tapper, geboren te Neer op 19 april 1838, wonende te Neer aan de Berg, overleden te Neer op 7 maart 1879, zoon van Herman Hermans en Gertruide Geraets.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina