Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Anthonius Strous, geboren te Neer op 20 juli 1890, wonende te Neer op Keizerbosch en te Venlo, overleden te Ginneken en Bavel op 8 april 1924, zoon van Petrus Strous en Johanna Hubertina Dorethea Theelen.


Hij is getrouwd te Ginneken en Bavel op 16 mei 1923 met
Anna Cornelia Kruter, hoedenmodiste, geboren te Zevenbergen op 18 december 1897, wonende te Rotterdam, dochter van Pieter Hendrikus Kruter en Isabella Timmermans.
(Zij is later getrouwd te Zevenbergen op 11 augustus 1930 met Jacobus Anthonius Kops, geboren te Dordrecht op 7 december 1902, wonende te Rotterdam, zoon van Johannes Kops en Johanna Pieternella van der Mijl.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peeter Louis Willem, geboren te Zevenbergen rond 1923, overleden te Rotterdam op 22 juni 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina