Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Guillaume Trines, landbouwer, geboren te Beesel op 22 juli 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juli 1828, zoon van Lambert Trines en Alberdine Claessen.


Hij is getrouwd te Neer op 5 mei 1813 met
Gertrudis Tijssen, landbouwster, gedoopt te Neer op 20 december 1774, wonende aldaar en te Beesel, overleden te Neer op 23 april 1851, dochter van Goedefridus Tissen en Mettildis Aquarius.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, geboren te Beesel op 27 april 1815, wonende te Neer op Keizerbosch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina