Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ide Ploum, geboren te Neer op 13 juni 1808, overleden aldaar op 8 mei 1874, dochter van Henry Plaum en Cornelia Delissen.


Zij is getrouwd te Neer op 25 april 1843 met
Hendrik Gommans, dienstknecht en dagloner, geboren te Maasniel op 4 december 1810, overleden te Neer op 29 mei 1854, zoon van Peter Mathis Gommans en Maria Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 11 juni 1847, wonende te Neer op de Winkelmolen, overleden te Neer op 3 november 1921.
    Zij is getrouwd te Neer op 12 april 1872 met Joannes Verboeket, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 10 oktober 1844, wonende aldaar en te Neer op de Winkelmolen, overleden te Neer op 4 april 1901, zoon van Peter Verboeket en Maria Gertrudis Verboeket.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina