Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Stoks, molenaar, geboren te Haelen op 24 februari 1884, overleden te Venray op 18 september 1957, begraven aldaar, zoon van Pieter Mathias Stocks en Odilia van Lier.


Hij is getrouwd te Venray op 17 november 1919 met
Maria Petronella Janssen, geboren te Venray op 14 augustus 1888, overleden aldaar op 12 april 1960, begraven aldaar op 15 april 1960, dochter van Martin Janssen en Anna Geertrui Jeucken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Paul Matthias, geboren te Venray op 19 oktober 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina