Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Waeijen, kleermaker, geboren te Haelen op 28 maart 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 december 1948, zoon van Wilhelmus Waajen en Sophia Elisabeth aan den Boom.


Hij is getrouwd te Haelen op 21 mei 1908 met
Catharina Kuijpers, geboren te Haelen op 21 maart 1880, wonende aldaar, overleden te Roermond op 8 februari 1949, dochter van Arnoldus Kuipers en Johanna Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Sophia Margaretha, geboren te Haelen op 22 maart 1914, overleden aldaar op 12 december 1978.
    Zij was gehuwd met Pierre Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina