Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Frinssen, geboren te Roggel op 25 maart 1869, overleden aldaar op 19 juli 1957, dochter van Jan Vrinssen en Petronella Cuijpers.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 januari 1914 met
Leonard Wagemans, schrijnwerker en bouwkundige, geboren te Baexem op 5 juni 1863, overleden te Roggel op 2 september 1946, begraven aldaar, zoon van Jean Wagemans en Cornelia van de Rijt.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 31 juli 1891 met Elisabeth Vrenken, geboren te Roggel op 1 april 1860, overleden te Maastricht op 13 november 1911, begraven te Roggel, dochter van Jean Martin Vrencken en Agnes Vrinsen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina