Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Vivekens, dienstmaagd, geboren te Neer op 19 juni 1870, wonende te Süchteln (D), overleden te Lobberich (D) op 7 juni 1913, dochter van Joannes Godefridus Vivekens en Johanna Maria van Roij.


Zij is getrouwd te Süchteln (D) op 20 april 1899 met
Peter Johann Sieps, boerenknecht, geboren te Süchteln (D) op 27 oktober 1861, wonende te Lobberich (D), overleden aldaar op 13 februari 1937, zoon van Piet Jacob Sieps en Sibilla Catharina Hubertina Lankes.
(Hij is later getrouwd te Breyell (D) op 25 augustus 1913 met Anna Barbara Cremer.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Neer op 8 november 1891, wonende te Hinsbeck (D).
    Zij is getrouwd te Lobberich (D) op 24 april 1913 met Peter Drack, geboren te Wankum (D) op 22 april 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina