Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hendrik Franken, veldwachter en kantonnier, geboren te Beesel op 3 juli 1816, overleden te Neer op 18 september 1891, zoon van Bernardus Francken en Johanna van der Velden.


Hij is getrouwd te Neer op 17 april 1844 met
Marguerite Claessen, geboren te Neer op 1 december 1818, overleden aldaar op 11 januari 1892, dochter van Lambertus Claessen en Joanna Custers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 27 juli 1845.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 27 oktober 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina