Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina aan den Boom, geboren te Neer op 12 oktober 1875, wonende aldaar en te Haelen, overleden te Roermond op 25 januari 1948, begraven te Haelen op 28 januari 1948, dochter van Hendrikus aan den Boom en Margarita Dreessen.


Zij is getrouwd te Haelen op 23 april 1900 met
Gerardus Hubertus Hocks, geboren te Haelen op 4 december 1873, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 oktober 1936, zoon van Matias Hocks en Joanna Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Henricus Gerardus, geboren te Haelen op 15 april 1905, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 februari 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina