Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Naus, fabrieksarbeider, geboren te Neer op 7 januari 1870, wonende te Tegelen, overleden aldaar op 9 juli 1947, zoon van Andreas Naus en Margrieta Berben.


Hij is getrouwd te Tegelen op 17 april 1899 met
Helena Engelen, dienstmeid, geboren te Helden op 26 augustus 1870, wonende te Tegelen, overleden aldaar op 13 april 1952, dochter van Petrus Engelen en Johanna Gertruda Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina