Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Pierre Joseph Marie Hermans, koopman, geboren te Neer op 23 mei 1907, wonende te Baexem, overleden op 18 mei 1986, begraven te Baexem, zoon van Hermanus Josephus Hubertus Hermans en Wilhelmina Philomena van den Schoor.


Hij is getrouwd te Vlodrop op 7 augustus 1935 met
Anna Maria Josephina Rulkens, geboren te Maasbree op 24 mei 1903, overleden te Baexem op 8 november 1967, begraven aldaar op 11 november 1967, dochter van Joannes Willem Rulkens en Maria Theresia Hubertina Clabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 14 juli 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina