Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Sibilla Hermans, geboren te Neer op 13 juni 1881, wonende te Echt en te Neer, overleden te Roermond op 1 september 1948, dochter van Johannes Hendrikus Hermans en Anna Catharina Hubertina Terstappen.


Zij is getrouwd te Neer op 3 augustus 1908 met
Johannes Hubertus Geurts, hoofdonderwijzer, geboren te Stevensweert op 15 september 1882, wonende te Venlo, overleden te Horst op 22 november 1969, begraven te Roermond, zoon van Willem Geurts en Agnes Rutten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina