Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacques Craenen, akkerknecht, geboren te Roggel op 11 juli 1817, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 28 maart 1844, zoon van Martinus Cranen en Matthaea Lemmen.


Hij is getrouwd te Neer op 26 april 1842 met
Anna Catharina Peters, geboren te Neer op 26 december 1820, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 27 mei 1861, dochter van Nicolas Peters en Gertrudis Dirix.
(Zij is later getrouwd te Neer op 24 januari 1845 met Hermanus Naus, landbouwer, geboren te Horn op 18 juli 1822, wonende te Helden en te Nunhem, overleden aldaar op 4 januari 1904, zoon van Joannes Naus en Elisabeth Crijns. (Hij is later getrouwd te Maasbree op 1 juni 1864 met Petronella Bouten, geboren te Baarlo op 17 november 1816, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 25 januari 1887, dochter van Nicolas Bouten en Catharina Rox.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina