Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Veronica Naus, dienstmeid, geboren te Neer op 13 september 1855, overleden te Venray op 29 augustus 1943, dochter van Hermanus Naus en Anna Catharina Peters.


Zij is getrouwd te Helden op 18 april 1887 met
Jacobus Hubertus Peulen, dienstknecht, geboren te Maasbree op 10 december 1848, overleden te Helden op 10 mei 1940, zoon van Renier Peulen en Dorothea Pubben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina