Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Nicolas Peters, akkerman, geboren te Kessel op 15 juni 1779, overleden te Neer op 20 augustus 1848, zoon van Guillaume Peeters en Catharina Kreimen.


Hij is getrouwd te Neer op 6 juli 1813 met
Gertrudis Dirix, landbouwster, gedoopt te Neer op 21 maart 1779, overleden aldaar op 18 oktober 1831, dochter van Petrus Dirix en Anna Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Catharine, geboren te Neer op 16 juni 1814, overleden aldaar op 12 maart 1819.
  • 2 : Piere, geboren te Neer op 25 januari 1817.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina