Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Hubertus Steegmans, koster, geboren te Roggel op 23 juni 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 december 1914, zoon van Jean Francois Steegmans en Anna Catharina Sillekens.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 april 1883 met
Hendrina van Lier, dienstmeid, geboren te Neer op 3 oktober 1855, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Meijel op 24 maart 1939, dochter van Jaques Mathieu van Lier en Anna Marguarita Gorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Maria Anna Hubertina, modiste, geboren te Roggel op 26 december 1894, wonende aldaar en te Schaesberg, overleden op 22 januari 1972, begraven te Roggel op 26 januari 1972.
    Zij is getrouwd te Roggel op 22 november 1918 met Johannes Janssen, kleermaker, radiotechnicus en radiohandelaar, geboren te Helden op 12 december 1892, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 augustus 1959, zoon van Petrus Janssen en Gertrudis Driessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina