Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina van Roij, geboren te Neer op 9 maart 1862, overleden te Maasbree op 7 oktober 1944, dochter van Michiel van Roij en Willemina Tillemans.


Zij is getrouwd te Maasbree op 7 mei 1888 (1) met
Pieter Joannes Wanten, metselaar, geboren te Maasbree op 20 mei 1860, overleden aldaar op 19 november 1907, zoon van Mathijs Wanten en Petronella Joosten.

Zij is getrouwd te Maasbree op 11 september 1908 (2) met
Jan Gielen, landbouwer, geboren te Meijel op 13 december 1851, zoon van Theodor Gielen en Anne Barbe Thijssen.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 5 september 1874 met Maria Cornelia van de Waardenburg, landbouwster, geboren te Someren op 25 september 1842, overleden te Meijel op 7 juni 1907, dochter van Hendricus van de Warenberg en Mathie Koninx.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina