Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Delissen, dienstknecht, geboren te Neer op 10 maart 1855, overleden te Swalmen op 22 november 1927, zoon van Jacobus Delissen en Cornelia Gertrudis Hasen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 23 juni 1887 met
Anna Catharina Slijpen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 15 april 1863, overleden aldaar op 7 maart 1927, dochter van Joseph Slijpen en Maria Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, stoker moutfabriek, geboren te Swalmen op 6 september 1901, overleden aldaar op 18 juli 1991.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 16 april 1928 met Maria Gertrudis van der Linden, geboren te Swalmen op 10 juni 1905, overleden aldaar op 21 december 1961, dochter van Andreas van der Linden en Gertrudis Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina