Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Sophia Tobben, geboren te Neer op 22 juli 1856, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Roermond op 25 juli 1930, dochter van Theodore Tobben en Odilia Dericks.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Joseph, geboren te Neer op 1 november 1878, overleden aldaar op 13 maart 1879.

Zij is getrouwd te Neer op 8 oktober 1889 (2) met
Hubert Theodoor Maessen, klerk, geboren te Roermond op 30 september 1854, wonende aldaar, overleden te Rotterdam op 25 april 1921, zoon van Andreas Maessen en Anna Catharina Bemont.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina