Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Cornelia Hubertina van Ass, landbouwster, geboren te Melick en Herkenbosch rond 1845, overleden te Grathem op 4 mei 1932, dochter van Peter Mathis van Ass en Maria Clara van de Borgh.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 mei 1867 met
Jan Sibert Suntjens, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1830, zoon van Godefridus Suntjens en Marie Margriette op Heij.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Hubertina, geboren te Linne op 28 juli 1879, overleden in het jaar 1968, begraven te Ittervoort.
    Zij was gehuwd (1) met Raoul Felix Edouard Joseph Janssens, geboren te Antwerpen rond 1869, overleden te Heel op 11 november 1915, zoon van Eduard Aloijse Janssens en Marie Philomine Biscops.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 23 juli 1920 (2) met Josephus Hubertus Smeets, geboren te Wessem op 15 november 1866, overleden te Hunsel op 15 december 1957, begraven te Ittervoort, zoon van Peter Hendrik Smeets en Anna Elisabeth Severijns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina