Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ludovicus Kusters, huisschilder, blauwverver en tapper, geboren te Neer op 7 april 1825, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Roermond op 18 maart 1887, zoon van Ludovicus Kusters en Elisabeth Herwig.


Hij is getrouwd te Haelen op 16 juni 1856 met
Maria Smeets, geboren te Haelen op 27 december 1827, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 12 februari 1863, dochter van Jacques Smidts en Wilhelmina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina Maria Hubertina, geboren te Neer op 26 januari 1859, wonende te Neer in het Dorp.
    Zij is getrouwd te Venlo op 15 april 1879 met Peter Hendrik Hubert Leroy, koopman, geboren te Venlo op 16 december 1851, zoon van Francois Joseph Leroy en Maria Catharina Goossens.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 5 september 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina