Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina Maria Hohenwalt, geboren te Roggel op 15 december 1882, overleden te Heerlen op 26 maart 1946, dochter van Martinus Hohenwald en Johanna Hubertina Bosch.


Zij was gehuwd met
Mathis Hubertus Beurskens, geboren te Buggenum op 6 februari 1880, overleden te Heerlen op 25 november 1941, zoon van Mathis Beurskens en Anna Gertrudis Heldens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrud Johanna, geboren te Crefeld (D) op 4 april 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina