Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Maria Ploem, geboren te Neer op 31 oktober 1862, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Nijmegen op 2 september 1937, dochter van Arnold Plaum en Theodora Vogels.


Zij is getrouwd te Roermond op 15 juli 1886 met
Antonius Eduard Adolf Cousin, meubelmaker, geboren te Roermond op 8 juni 1859, overleden te Nijmegen op 29 juni 1933, zoon van Francis Joseph Cousin en Johanna Gertruda van den Heuvel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina