Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Smeets, schaapherder en landbouwer, geboren te Roggel op 3 februari 1873, wonende te Horn, overleden aldaar op 2 februari 1946, zoon van Joannes Smeets en Maria Helena van Santvoort.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 februari 1919 met
Maria Helena Geraeds, geboren te Nederweert op 16 september 1876, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 3 oktober 1924, dochter van Hendricus Geraeds en Elisabeth van de Port.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 27 juni 1902 met Peter Rutjens, werkman, geboren te Neer op 18 april 1874, overleden te Heythuysen op 19 april 1906, zoon van Hendrikus Rutjens en Hendrina Huijerjans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Heythuysen op 5 september 1920, overleden te Horn op 5 december 1987.
    Zij was gehuwd met Jan Hendrik Engelen, overleden in het jaar 1984.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina