Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Hubertina Tinnemans, coupeuse, geboren te Roggel op 4 juli 1918, overleden te Roermond op 21 april 1997, begraven te Roggel, dochter van Bernardus Martinus Tinnemans en Rosalia Petronella Hubertina Walenberg.


Zij is getrouwd te Roggel op 7 oktober 1949 met
Franciscus Hubertus Voermans, molenaarsknecht, geboren te Nederweert op 24 april 1915, overleden te Roggel op 12 augustus 1974, begraven aldaar, zoon van Henricus Hubertus Voermans en Catharina Sophia Hubertina Maasen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus Henricus Gertrudis, monteur, geboren te Roggel op 6 september 1950, overleden te Maastricht (Z) op 13 mei 1997, begraven te Roggel op 17 mei 1997.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina