Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Knapen, dienstmeid, geboren te Kessel op 6 december 1843, wonende aldaar, overleden te Neer op 10 juni 1916, dochter van Henrij Knapen en Maria Agnes Becks.


Zij is getrouwd te Helden op 16 april 1877 (1) met
Jacobus Johannes Pelzer, dienstknecht, geboren te Rotterdam op 6 juli 1850, zoon van Johan Jacobus Pelzer en Elisabeth Bakker.

Zij is getrouwd te Neer op 7 juli 1879 (2) met
Godefridus Winkelmolen, dagloner en landbouwer, geboren te Neer op 21 februari 1834, overleden aldaar op 12 juni 1905, zoon van Joannes Winkelmolen en Marie Jacops.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 12 april 1869 met Anna Maria Berben, geboren te Neer op 9 februari 1838, overleden aldaar op 13 april 1878, dochter van Henri Berben en Helena op 't Roodt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina