Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louis Ferdinand Peter Hubertus Theelen, loondorser, loonwerker en landbouwer, geboren te Neer op 18 juni 1907, overleden te Horn (V) op 12 september 1971, begraven te Neer op 15 september 1971, zoon van Anthonius Petrus Hubertus Theelen en Johanna Bergs.


Hij is getrouwd te Neer op 12 mei 1941 met
Maria van de Bool, dienstmeid, geboren te Neer op 18 augustus 1918, overleden aldaar op 25 januari 1986, begraven aldaar, dochter van Engelbert van de Bool en Anna Catharina Claessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbertus Henricus, loonwerker, geboren te Neer op 11 augustus 1951, overleden te Maasbree op 11 juni 2005.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina