Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Verkoelen, dienstmeid, geboren te Roggel op 15 november 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 november 1856, dochter van Jacobus Verkoulen en Margareta Corsten.


Zij is getrouwd te Roggel op 24 april 1844 met
Godefroi Vrenken, landbouwer en dagloner, geboren te Roggel op 14 maart 1811, wonende aldaar, overleden te Helden op 9 april 1895, zoon van Gerardus Vrencken en Henrina de Halle.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 20 april 1857 met Henrina Schrijnewerkers, geboren te Roggel op 22 februari 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 mei 1889, dochter van Joannes Schrijnewerkers en Jeanne van der Linden.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 11 april 1849.
  • 3 : Gerardus, geboren te Roggel op 23 augustus 1850, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 november 1855.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina