Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Rademakers, landbouwer, geboren te Roggel op 10 augustus 1861, wonende aldaar, overleden te Baexem op 1 januari 1925, zoon van Peiter Ramaekers en Margaritha Hendrix.


Hij is getrouwd te Roggel op 14 april 1893 met
Johanna Catharina Versteegen, geboren te Roggel op 12 januari 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1894, dochter van Servaas Versteegen en Sibilla Hobus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Roggel op 10 maart 1894, overleden aldaar op 25 december 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina