Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Colbers, landbouwer, geboren te Horn op 1 september 1827, overleden aldaar op 18 april 1896, zoon van Peter Colberts en Anna Maria aan den Boom.


Hij is getrouwd te Horn op 28 april 1865 met
Joanna Gielen, geboren te Haelen op 17 mei 1829, overleden te Horn op 15 januari 1893, dochter van Wilhelmus Gielen en Marguerite Looven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 26 februari 1866.
  • 2 : Peter, geboren te Horn op 17 februari 1867, overleden aldaar op 9 april 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina