Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Hendrica Vestjens, geboren te Heythuysen op 22 september 1904, overleden te Horn op 5 november 1979, begraven te Grathem, dochter van Wilhelmus Hubertus Vestjens en Dorothea Scheenen.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 augustus 1934 met
Martin Johan Hübens, landbouwer, geboren te Catenberg op 28 juli 1900, overleden op 31 december 1977, begraven te Grathem, zoon van Joannes Paulus Hübens en Maria Helena Kappes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina