Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Hendrik Snijders, postbode, geboren te Beegden op 22 september 1855, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 11 september 1906, zoon van Josephus Hubertus Snijders en Maria Agnes Hubertina Evers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 13 mei 1878 met
Louisa Arnoldina Alaida Venhorst, geboren te Buggenum op 12 juni 1844, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 november 1903, dochter van Arnold Constant Engelhart Venhorst en Helena Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 31 januari 1880.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 24 maart 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina