Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Theodora Mathea Geenen, dienstbode, geboren te Neer op 10 november 1911, overleden te Roermond op 12 september 1986, begraven te Neer op 16 september 1986, dochter van Hendrikus Hubertus Geenen en Anna Maria Petronella Metsemakers.


Zij is getrouwd te Neer op 14 mei 1945 met
Peter Johannes Kuijpers, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Neer op 27 december 1909, overleden te Roermond (Z) op 10 mei 1986, begraven te Neer op 14 mei 1986, zoon van Andreas Kuijpers en Anna Catharina Hanssen.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 20 februari 1933 met Aldegonda Gertrudis Hubertina Rietra, geboren te Horn op 6 september 1888, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 7 juni 1944, dochter van Peter Johannes Rietra en Maria Gertrudes Kruitzer.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Peter Jozef, geboren te Neer op 6 maart 1946, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Roermond op 8 december 1962, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina